Welke Websites & Funnels heb ik gemaakt?

1. "Pura Vida" Movement

1 Januari 2024 is de Pura Vida website live gegaan. Zelf heb ik de website gemaakt, en ben ik nu bezig met de Strategie Playbook voor Social Media. Pura Vida, heeft meerdere producten al gelanceerd, zoals audioreizen, belevingen en retraites. Zelf ben ik ook onderdeel van het Team van Pura Vida samen met o.a. Mirjam van de Vegt die boek “De kracht van rust” heeft geschreven. 

Ga voor meer informatie naar www.pura-vida.earth

2. "De Levensgenieter" Egbert van der Es

November 2023 is www.egbertvanderes.com live gegaan. Zelf heb ik de website gemaakt, logo en website strategie bedacht met een masterclass.

De Levensgenieter is een initiatief van Egbert van der Es, een echte levensgenieter! Hij deelt graag zijn passie voor nomaden leven samen met gezin, heerlijke koffie, speciale bieren en wiskey’s.

Ik maak ook voor Egbert wekelijkse korte “bier tutorials” voor Social Media.

Bekijk hier website  www.egbertvanderes.com en instagram.

 

3. "You Name It" Profetische Namen Sessie

22 Februari 2023 is www.roelofke.com live gegaan. Zelf heb ik de website gemaakt, en strategie bedacht hoe ze op eenvoudige wijze haar agenda gevuld krijgt. 

Roelofke Cooiman geeft Profetische namen-sessies. Ze heeft ondertussen +150 namen sessies gegeven afgelopen jaar. We hebben bewust vanwege het succes nog niet actief haar social media ingezet.

Zelf werk ik nou met haar samen en werkt mond-op-mond reclame heel goed bij haar bediening.

Bekijk hier haar website www.roelofke.com

 

4. "Scherp je Missie" Benjamin Hoddenbagh

Maart 2023 is www.scherpjemissie.nl live gegaan. Zelf heb ik de website gemaakt, samen met Benjamin Hoddenbagh heb ik mee gedacht in logo, website strategie en de Quick Scan.

Benjamin is een Missie coach, we hebben samen ook een workshop “scherp je missie” gegeven voor christelijke ondernemers voor het platform business in one day

Benjamin werken samen met onze klanten om de missie scherp te krijgen. Ik vertaal dit naar een Business idee en marketing daarvan.

Bekijk hier Benjamin website  www.scherpjemissie.nl

 

5. "Speed Your Message" Sprekers Platform

Mei 2023 is www.speedyourmessage.nl live gegaan. Zelf heb ik de website gemaakt, samen met Spencer Marren heb ik mee gedacht in business idee, logo en website strategie.

Tijdens een Business-retreate hier in Zweden ontving hij in december 2022 de naam Speed Your Message en het gouden-idee voor een online sprekersplatform. Eigenlijk was dit al lange tijd zijn droom. We leven in een bijzondere tijd waarin God massaal oproept om samen te werken. Doe met ons mee en versterk ons geluid.

Bekijk hier website  www.speedyourmessage.com

 

6. "Worship Leaders Lab"

Januari 2023 is www.worshipleaderslab.com live gegaan. Zelf heb ik de website gemaakt, logo en website strategie bedacht met een leeromgeving voor de cursisten.

Worship Leaders Lab is een initiatief van Petra Witterland, een ervaren aanbiddingsleider en coach die jonge leiders wil helpen hun unieke stem te ontdekken en zich te ontwikkelen tot krachtige, profetische aanbiddingsleiders.

Bekijk hier website  www.worshipleaderslab.com

 

7. "Ukefan" Community

juni 2023 is www.ukefan.nl live gegaan. Zelf heb ik de website en funnel gemaakt, samen met multi-talent Rianne van Dam heb ik mee gedacht in funnel strategie naar een community. Ik heb de website en funnel gebouwd en geautomatiseerd en meegeholpen om community in te richten.

Ik werk nauw samen in het team van Rianne en Wilbert de Goei.

Rianne heeft Businesscoaching gehad en is hier 3x in Zweden geweest om business ideeën uit te werken voor Healing Gardens, Uke Fan, Noanna en The Green Valley Experience.

Bekijk hier de website www.ukefan.nl