Welke Business Cases heb aan meegewerkt?

1. "Pura Vida" Movement

1 Januari 2024 is de Pura Vida website live gegaan. Zelf heb ik de website gemaakt, en ben ik nu bezig met de Strategie Playbook voor Social Media. Pura Vida, heeft meerdere producten al gelanceerd, zoals audioreizen, belevingen en retraites. Zelf ben ik ook onderdeel van het Team van Pura Vida samen met o.a. Mirjam van de Vegt die boek “De kracht van rust” heeft geschreven. 

Ga voor meer informatie naar www.pura-vida.earth

2. "De Levensgenieter" Egbert van der Es

November 2023 is www.egbertvanderes.com live gegaan. Zelf heb ik de website gemaakt, logo en website strategie bedacht met een masterclass.

De Levensgenieter is een initiatief van Egbert van der Es, een echte levensgenieter! Hij deelt graag zijn passie voor nomaden leven samen met gezin, heerlijke koffie, speciale bieren en wiskey’s.

Ik maak ook voor Egbert wekelijkse korte “bier tutorials” voor Social Media.

Bekijk hier website  www.egbertvanderes.com en instagram.

 

3. "You Name It" Profetische Namen Sessie

22 Februari 2023 is www.roelofke.com live gegaan. Zelf heb ik de website gemaakt, en strategie bedacht hoe ze op eenvoudige wijze haar agenda gevuld krijgt. 

Roelofke Cooiman geeft Profetische namen-sessies. Ze heeft ondertussen +150 namen sessies gegeven afgelopen jaar. We hebben bewust vanwege het succes nog niet actief haar social media ingezet.

Zelf werk ik nou met haar samen en werkt mond-op-mond reclame heel goed bij haar bediening.

Bekijk hier haar website www.roelofke.com